Charakteristika spoločnosti
Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.
Zobraziť celú charakteristiku
V roku 2020 sa firma presťahovala do nových priestorov, ktorý spĺňa prísne hygienické a technologické požiadavky Správnej hygienickej praxe so zavedeným funkčným systémom HACCP zodpovedajúcim podmienkam najvyššej kvality.
Počas existencie prešiel náš podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvalite mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu. V súčasnosti prevádzkujeme 28 vlastných predajní s mäsom a mäsovými lahôdkami.
Skryť celú charakteristiku
Počas existencie prešiel náš podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvalite mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu. V súčasnosti prevádzkujeme 28 vlastných predajní s mäsom a mäsovými lahôdkami.
Skryť celú charakteristiku